3 månader med livfylld kärlek!

October 23rd, 2013

Igår firade jag och min pojkvän tre månader tillsammans. Ibland känns det konstigt att räkna tiden, för känslorna säger något helt annat. Lika mycket som det känns som att vi träffades nyss, känns det som att vi skulle kunnat varit tillsammans i årtal. Jag antar att det är så det känns, när man är kär. <3

Eftersom att vi båda älskar lasagne bestämde vi oss för att testa våra gränser och tillaga maten tillsammans. Det brukar sällan fungera med “två kockar i samma soppa”, speciellt när man vill ha maten på olika sätt. Men lyckligt nog lyckades vi hålla oss sams och lasagnen blev hur god som helst!

IMG_1222red IMG_1227red

Hade anorexian haft makten nu hade det garanterat inte gått att njuta av dagen på samma sätt. Dagen hade gått ut på att svälta sig inför kvällens måltid. Vid matlagningen hade ätstörningen skrikit när den såg allt fett som lades i maten. Köttfärsen som steks i smör, såsens som tillagas på full-fet vispgrädde och osten.. den krämiga osten som läggs som ett kalorilager ovanpå alltihop. Nej, anorexin hade inte njutit av denna kväll.

Men det friska jag njuter av tre portioner och känner lycka över att det finns sådana fantastiska ting i livet!

Men det friska jag njuter av tre portioner och känner lycka över att det finns sådana fantastiska ting i livet!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

  • Sofia.O

    Blir riktigt glad av att läsa sånt här. :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp