:) -> :(

April 23rd, 2012

Hade planerat att skriva ett inlägg och berätta för alla er hur glad jag varit idag. Men det höll inte. Kl 14.30 idag vände min lycka till depression. Depression som fick mig att förstå ätstörningen bättre.

När livet blir ett stort misslyckande och man känner sådan enorm besvikelse på sig själv så är ätstörningen trygghet. De problemen är mycket mindre och lättare att behärska än livet. Man har en anledning att må dåligt när man är ätstörd, det syns, och man får hjälp.
Livets nedgångar kan man inte hjälpa på samma sätt. Det är svårare att ha kontroll över.

Jag måste erkänna, jag kände inte Anas röst i huvudet, men jag önskade och försökte tvinga fram den. Jag stod framför spegeln i badrummet och såg på mitt söndergråtna ansikte. Där på hyllan låg farsans rakblad.. varför ska tanken behöva slå en? Även om jag inte agerade så fanns tanken, den var nära också.

Förlåt för mitt långa deprimerande inlägg, men livet går åt helvete ibland. Ätstörningen är ingen lösning på det, oavsett hur lockande det må vara. Frågan som jag själv inte har svar på ännu är hur hanterar man livets motgångar på ett bra sätt?

Jag går verkligen under idag

Tags: , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp