600 kcal ? – vem vet egentligen?

May 20th, 2012

Åhååå! Det kryper i fingrarna på mig – vill kolla kalorierna på middagen. Ana blir tokig! skit i det, skit i det, vad spelar det för roll? det stämmer ändå inte, det var ändå inte för mycket, skit i det!

Jag hade varit på årsmöte med politiska ungdomsförbundets lokalförening och då bjöds det på en tidig middag efteråt. Därför fikade jag inte mitt mellis heller, så jag hade blivit bra hungrig. Valde självklart thaimat – bästa OCH godaste maten, dock var det buffé, vilket brukar kunna göra det svårt. Jag tycker att det gick ganska bra ändå. Eftersom jag var hungrig och det var gott så backade jag också. Jag ska ju äta mig mätt! Men nu var det svårt att känna om jag blev mätt ??? jobbigt.

Jag åt riktigt bra! Det är mager mat dessutom – aldrig att det blev för mycket… Men jag vill räkna ihop kalorierna i min matdagbok, åh, jag blir tokig på att inte veta… Det är bara att bita i fingrarna nu – JAG SKA INTE

Första portionen - tycker den blev riktigt bra!.. men ååh så gott <3

andra portionen - måste ta liite till när jag faktiskt njöt. Och en massa chilisås på 😀 mer därtill

Tags: , , , , ,

  • http://pavagned.blogspot.com Tua

    Jag som tyckte att min dillkött-middag var god.. Nu klådde du mig allt! Otroligt smaskigt det där såg ut! Åååh! Bra jobbat :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp