A time for recovery

February 17th, 2013

En helg med många tjejer, många vänner, en del krångel, massa spenderade pengar, många nya intryck, massvis med skratt, en del tårar, några tankeställare, många nya erfarenheter och mycket liv. Den här helgen har varit fylld med mycket av i stort sett allting livet hör till! Mycket av allt förutom vila.

Jag föredrar att känna mig lugn och ha koll på saker och ting. Utan kontrollen och lugnet känner jag mig stressad. Stress i sig vet nog de flesta bringar många konsekvenser för hälsan. Därmed ska jag ta och landa innan jag delar med mig vidare om helgens lärdomar. Det finns så mycket att berätta, så det ska inte ta allt för lång tid innan ni ska få ta del av det. Först ska jag vila – det viktigaste är att ta hand om sig själv.

Många tankar som ska sollas, regestreras och bearbetas. Men allt leder till gott och jag kan inte säga annat än att jag är nöjd med vad cheerleadingen har fört med sig till livet.

Tags: ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp