Aja baja, fusk-maja!

April 30th, 2012

Tröttheten slog till tidigt på kvällen och jag däckade. Jag  sov därmed över kvällsfikat. Konstigt nog så var jag fortfarande helt utmattad i morse. (Hade visserligen sovit med en tvättmaskin på andra sidan väggen och fiskmåsar utanför fönstret)

Jag klev upp tidigt för att äta frukost. Då slog tanken mig “hur fasen ska jag gå upp i vikt om jag håller på sådär?!”..
Det är fyra dagar kvar tills invägning, det är ½kg som jag ska upp.. Det är 3500kcal mer än jag förbrukar.. Det innebär ca 800 kcal mer varje dag!

Jag får väl hålla tummarna på att vätskebalansen är på min sida på fredag. Det känns bra orealistiskt att äta från 1600 till 2400 nu. Det är ju egentligen bara att köra järnet och jag kan definitivt äta tårta ikväll! 😀

Tags: , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp