Ana fick inte makten!

March 15th, 2013

Jag fruktade över att anorexin skulle återvända när jag kom hem. Här hemma, hos mina föräldrar kan jag inte gömma mig bakom frihet eller aktiviteter. Här hemma har Ana vuxit upp. Men jag kan gott och kort säga att hon inte har fått bestämma! Jag tror att jag har ätit mer än vanligt till och med. Det är inget jag ska få ångest över, det är okej att göra det ibland.

Gårdagens middag.

Gårdagens middag.

IMG_8484red

Hel lax och rotfrukter i ugn.

OBS: det är STORA tallrikar.

 

Tags: , , , , , , , ,

  • http://www.facebook.com/tua.lovdahl Tua Esmerald Lövdahl

    Oh, det ser gryyymt gott ut, alltihopa! Underbart bra gjort av dig, jag vet vad situationer och platser kan leda till tankar… <3 kram!

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp