ångest av att äta tillräckligt..

March 13th, 2012

..eller inte?

– Det vill jag påstå är helt upp till mig själv egentligen.

Vad väljer jag? .. Ikväll är jag så pass bekymrad över alla andra problem i livet så att det finns helt enkelt inte utrymme till ätstörningens alla tankar. Det känns som ett mini-problem jämfört med vilka livshinder jag annars har framför mig.

Jag äter tillräckligt. Ibland så vill jag äta, för jag är hungrig eller tycker att det är riktigt gott. Ibland äter jag bara för ätandets skull och vill bara få det överstökat så jag kan försöka fokusera på annat. Men jag gör det, för varje gång blir det lättare och man tänker mindre och mindre på mängden och kalorierna.

Jag låter inte ångesten komma lika mycket -för jag vet att jag verkligen behöver all energi jag kan tillåta mig för att (kanske) klara mina utmaningar på den nivån jag har ambitionen för. Jag vet inte vad jag ska göra om proven och betygen inte går hem nu. Jag MÅSTE komma in på ind.ek!!

– Även om våran våg hemma visar fel så vägde jag mig i morse. Och jag kan ju i alla fall se att jag INTE har gått upp. Det blir spännande att se vad som händer om jag fortsätter och ökar lite :)

Tags: , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp