Ångesten biter sig fast

March 24th, 2012

Lite för mycket på lite för kort tid. Så blev det och då blev ångesten enorm. Den fanns kvar än idag. Men jag låter den finnas där, för jag känner att den börjar dämpa sig. Dock känner jag hur den har påverkat min matlust. Eller så är jag inte lika hungrig nu för att jag gett kroppen tillräckligt så den har kunnat fylla på lite förråd?

Hur som helst så tyckte jag att jag åt fruktansvärt dåligt till både frukost och lunch:
Frukost:

  • ½ dl rågmjöl + 1½ msk havregryn
  • Kanel, te
  • 1 rågkuse med smör
  • 1 sk skinka, gurka, sallad

Lunch:

  • Lite fruktsallad
  • 1½-2 dl jordgubbsfil
  • 2½ msk müsli
  • 1 kokt ägg

KATASTROF! Jag hoppas att ni förstår att detta är på TOK för lite. Så ni som äter ännu mindre bör ta er en tanke-ställare hur er kropp mår av att gå så mycket minus.. Detta är vad ångest och liten matlust kan göra till mig. Men NU kommer jag att ta ikapp det. Nu när ångesten börjar dämpa sig.

Te och ostmacka

Tags: , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp