Anorektiker med glassabstinens

July 25th, 2012

SOM jag har längtat efter glass hela denna vecka! Det har bara blivit en massa andra godsaker, men de har inte kvävt mitt sug efter glass. Inte har det varit vilken glass som helst som jag har varit sugen på heller, utan just lakrits pucken! Sedan jag smakade den första gången för någon vecka sedan så har jag blivit frälst. Jag skulle kunna äta en hel måltid med bara lakritspuckar. Hehe

I kvällens solsken tog vi oss en kort promis till hamnen och äntligen fick jag köpa min älsklingsglass. 😀

(kommentera gärna om det anses opassande/triggande att jag publicerar bilder på mig själv) Jag blir jämt förvånad när jag ser hur smal jag ändå fortfarande är på bild.

Med en glass i handen så blev hon genast mycket lyckligare. Vill ha en till! om nom nom

Nu så ska jag upp på toppen(ställe som kallas Valen) och kika på solnedgången tillsammans med pojkvännen. I natt sover man gott. Pusshej!

Tags: , , , , , , , , , ,

  • http://disciplinetosucceed.blogg.se discipline to succeed

    Jättefin är du! :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp