Är det viktigt för dig att vara smal?

April 16th, 2013

Man ska vara smal. Är man smalare än alla andra så är man lite bättre. Andra kan gärna få vara tjocka, men jag måste vara smal. Smalt är snyggt, smalt är hälsosamt! Jag äter mindre, jag tränar mer. Midjemåttet minskar och vikten rasar. Snart är jag där, snart når jag fram, snart har jag lyckats få den magra kroppen som skriker ut “jag är sjuk“.

Skinn och ben, skelett och hud. Vad är jag nu? Jag är borta. Genom att sluta äta har delar av mig ätit upp sig själv. Äter jag så lite? Tränar jag så mycket? När blir jag bättre? När blir jag tillräckligt smal? Var är lyckan? Lyckas jag vara smal, lyckas jag vara bäst, lyckas jag.

Jag ska vara snygg, jag ska vara smal, jag ska vara bäst. Jag ska inte äta, jag ska träna och jag ska ha kontroll. Jag jobbar för att göra mig lyckligare, jag lägger ned tid och energi på att se vikten rasa. Att vara smal är mitt livs mening. Utan att vilja vara smal finns det inget liv för mig. Vem vore jag då?

Idag vill jag inte äta, idag vill jag bara träna. Träna och förbränna. Förbränna och bryta ned kroppen. Idag jobbar jag mot ett lyckligare liv. Ett liv där jag är smalare än alla andra.

Jag är anorexia nervosa och om det inte är viktigt för dig att vara smal så vill jag inte ha någonting med dig att göra!

I am happy. I am strong!

I am thin, I am happy. I am strong!

I am anorexic, so do you believe me?

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

  • Malin Rosén

    Så klockren o bra beskrivning av hur sjukdomen fungerar! Minns själv hur mina tankar gick! SÅ fruktansvärt. Men sant…

    • soelas

      Tack Malin! Vad kul att du kommenterar detta =)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp