Är jag förtjänt att bli titulerad till “proteinbarsdrottningen” nu?

November 21st, 2013

drottning

Utifrån mina matbilder på instagram har jag lyckats blivit både #kaneldrottningen och #gurkdrottningen. Det är riktigt fina titlar att få och jag bär dem med stolthet. Nu kände jag att det var dags att göra mig förtjänt av en tredje och såg till att göra ett BIGBUY:

Ett paket levererat

Ett paket levererat

Vad hittar vi för gott där i?

Vad hittar vi för gott där i?

Om inte 90 st proteinbars!

Om inte 90 st proteinbars!

Det var en ren chansning att köpa så många barer av ett märke jag aldrig smakat tidigare. Men så mycket som jag älskar proteinbarer kommer de garanterat att gå åt! Det ska bli spännande att utvärdera varje smak och jämföra med andra märken.

Är jag förtjänt av titeln “proteinbarsdrottning” nu?

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp