Är jag tjock nu?

August 29th, 2012

Är jag mindre hungrig till frukost för att jag åt mig proppmätt på kvällsfikat igår?

Ser mina lår tjockare ut i spegeln för att jag vågen visar mer?

Vägrar jag acceptera att jag är trött för att jag vet att jag stoppat i mig mer energi?

..eller är det ätstörning i farten?

Ibland faller man tillbaka i tankarna, ibland har man Anas väg mitt framför sig och man är beredd på att ta steget mot den. Det är då man måste göra det jobbiga och kämpa. Det är när ätstörningen lockar som man måste stå emot och det är när man är beredd att välja den vägen som man måste låta bli.

Hur får man sig själv att förstå att det är bra att man blir tjockare? När man så länge strävat efter att bli smalare.. Jag tror man måste tänka att det handlar om andra saker än att vara tjock eller smal. Livet handlar om annat, och viktuppgången handlar om att bli frisk.

Undernärd ≠ frisk

Tags: , , , , , , ,

  • http://truthbetoold.blogg.se e

    Mina tankar på PRICKEN! Men vännen, vi är starkare. Vi slår ana på käften och äter ett fullständigt mål till frukost, visst?! 😀

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp