Ät å va glá

October 31st, 2012

Hungern har inte legat på topp idag ska ni veta. Men det fanns ingen anledning att äta mindre för det. Jag har provat så många gånger att äta lite mindre för att jag inte är så hungrig, men det slutar bara med att jag får ett enormt sug sen på kvällen och kanske måste äta massa sötsaker för att bli nöjd. Jag är stolt över att jag åt fast jag inte var hungrig, och åt upp fast jag redan var mätt!

Min yoghurtfrukost! blåbärsyoghurt med müsli <3

Nu på eftermiddagen hade jag bestämt träff med en killkompis hemifrån som bott i Sthlm det senaste året. Vi träffades när båda var hem, men har inte lyckats ses här nere. Men idag hade vi bokat för en fika!

Jag vill starkt rekommendera Sandy’s som fikaställe vid Hötorget (Sveavägen)! De är riktigt trevliga, det är rymligt och lugnt. Alla andra ställen vi gick in på var det smockat med folk, nästan ingen luft alls, och de spelade musik i bakgrunden PLUS att folk surrade, dvs omöjligt att ha en lugn konversation. Dessutom har de en meny som passar alla. Och till dagens macka (som jag tog) kunde man välja ett riktigt mörkt bröd (Y)

Tags: , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp