Äta-upp-mig-resa

December 29th, 2012

Middagsbuffé, frukostbuffé, finmiddag, tax-free godis, vin, drinkar, glass och efterrätter. Småätande, storätande, shopping och familjeumgänge. Detta är en sammanfattning på en Silja Line resa till Helsingfors. 

De senaste dagarna har jag varit på julkryssning (därav min anledning till dålig uppdatering på bloggen). Något som inte är det lättaste kanske med anorexin. Buffé och inga rutiner alls! Men detta var något som jag hade längtat till.

Under resan har jag lärt mig en hel del. Dock glömmer man lätt bort det när man inte skriver om det på en gång. För att undvika att klämma in allt i ett inlägg så ska jag försöka fördela lärdomarna i uppföljande/fortlöpande inlägg.

Hoppas ni alla har en god jul!

Tags: , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp