Ätstörningens portioner – jag lurade mig själv

May 5th, 2012

När jag började  kämpa mot ätstörningen så tyckte jag att portionerna var riktigt stora. Jag blev ju så himla mätt på dem! Ush, en obehaglig känsla tyckte Ana. Den känslan gjorde så att man skulle gå upp i vikt, trodde man..

Nu när jag kollar tillbaka, så inser man hur mycket ögat kan lura. Jag var helt säker på att det var ganska normalstora portioner som jag åt under Thailandsresan (december-januari). Den resan skulle jag börja gå upp i vikt!

Och nu var det större portioner som gällde..

Jag mår illa av att se hur lite man åt..

Hur tusan kan man ha blivit mätt på det där?!

Att man inte kunde njuta av all den GODA maten som vi lagade där.. jäkla Ana

Inte så konstigt att resultatet inte blev en viktuppgång. Jag gick kanske ner ca ½ kg.

På ett sätt är jag glad över att jag fotat min mat: jag kan verkligen se vad sjukdomen kan göra mot en. Men det får mig att må så illa.. åh, riktigt riktigt illa. Jag får ångest! Men ångest över hur LITE man har ätit. Det är riktigt vidrigt nästan – JAG VILL ALDRIG MER FALLA TILLBAKA DIT!

Tags: , , , ,

  • http://www.sofiayit.blogg.se S

    Du är grym! jag kämpar också för fullt:)

    • http://Soelas.se Soelas

      Tack så mycket! kämpa på :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp