Att må bra

August 3rd, 2012

Idag mår jag bra:

Det fascinerar mig hur man ena dagen kan känna sig så slukad av ätstörningen. Som att ångesten har tagit makt över hela ens liv och man orkar inte kämpa emot längre. Men att man sedan kan vakna dagen efteråt och känna att allting är bra.

“När allt känns som värst, så kan det bara bli bättre”

Jag har tillbringat hela dagen med att packa: upp på vinden, rota fram, packa ned, packa om, rota i lådor, sortera det där och plocka ihop den där. Jag tror seriöst att jag får med mig en hel uppsättning köksutrustning när jag flyttar. Mina föräldrar verkar ha kommit runt och hjälper mig mer och mer.

Tack vare att jag kunnat hålla mig rätt så upptagen hela dagen så har inte anorexins tankar om mat fått plats. Ångesten har inte kunnat försöka tvinga mig ut på motion heller. Jag har kunnat ätit på mina tider och blivit nöjd med det! 😀

Kvällen blev solklar. Grillat till middag, sedan ett kvällsdopp i sjön. Åh, jag tycker om mig själv nu <3

Tags: , , , , , ,

 • http://www.emilispasovskas.blogg.se Emili

  Gud vilken inspireranade blogg! Allt du skriver är rätt och får en att tänka om och inse att det man gör faktiskt är fel!
  Jag har själv haft anorexia förra sommaren och kämpar varje dag och jag mår mycket bättre idag! Såklart finns tankarna och ångesten där ibland men absolut inte som förr. Är glad att jag hittade din blogg, puss på dig!

  • http://Soelas.se Soelas

   Tack gullet! Så himla bra att du valt att kämpa emot och att du kunnat kommit en bra bit på tillfrisknandet. 😀 Det inspirerar mig med! Puss tillbaka

 • http://www.sofiayit.blogg.se S

  Härligt inlägg, Jag har också mycket upp och ner, ena dagen känner jag mig frisk sen nästa kan det vända.. ibland är det klart jobbigt, men tro sig “må lite för bra” och tar an lite för stora utmaningar;P men kanske lika bra ibland..!

 • R

  Heja! Om bara åtta dagar är det Stadshuset, och sedan kommer du garanterat få mängder att tänka på!

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp