Att man kan äta så mycket!

January 5th, 2013

Chips, godis, klubbor, dipp, kakor, kex, marabou, chokladpraliner, läsk och tårta. Vad saknas? 

Lagkväll, lagmys med cheerleadinglaget. Alla skulle ta med sig något gott och mycket gott fanns det…från början.

Jag tror aldrig att jag sett ett gäng brudar äta så mycket “onyttigt” på samma gång. Anorexin fick sig nog en rejäl chock! Det var grönsaker och dipp följt av godis och choklad. Därefter chipspåsar och vi får inte glömma tårtan(!). Inte slutade det där heller, utan några kakor och sedan mer chips. Självklart var läskedrycken med hela kvällen också.

Detta är alltså helt normalviktiga tonårstjejer som jag pratar om. Jag är en utav dom, och det ville jag visa att jag var också. Det är ingen idé att fundera på kalorierna, det är varken friskt eller kommer leda till något annat än onödig ångest.

Eftersom en i laget fyllde år så bjöds det på tårta. Jag trodde att jag skulle tuppa av en sekund där.. "ÄNNU MER".. hur ska man få plats?

Vill ni veta det konstigaste med kvällen? Jag var hungrig. Jag blev hungrig innan jag åkte hem så åt några fler kakor, men jag var hungrig när jag väl kom hem också! Så ta mig tusan då ser man till att få i sig något rejält att sova på:

En tallrik yoghurt med müsli och en macka med smörgåsgurka.

Hur kan man vilja äta så mycket ens? Men jag har ingen ångest, jag är mest fascinerad, jag tycker att det är helt underbart! Vilken frihet!

Tags: , , , , , , , , , , ,

 • Anonymous

  Åh vad roligt att höra!!! Slippa känna de där onda tankarna. Du har kommit långt kör hårt!!

 • Anonymous

  Hej, jag skulle vilja veta lite hur du tänker kring såser till maten? Min behandlare säger att det är så viktigt med fettet till maten!

  Kram!!

  • http://Soelas.se Soelas

   Några matskedar sås till maten gör det ju dels godare och fulländar “tallriksmodellen”. Jag själv avskydde såser när jag var mindre och är helt enkelt ingen såsmänniska. Hur åt du innan ätstörningen? Idag äter jag gärna sås om det finns och en del maträtter blir inte alls desamma utan!

   Till en början tycker jag att man ska försöka äta av allt, så att man är säker på att det inte är ätstörningen som lurar. Eftersom såser är en del fett så kan ätstörningen säga att man “sparar” kalorier om man skippar dem. Men gillar du verkligen inte såser (smakmässigt) så är det ingen tvång att du ska äta de heller. Man kan ju alltid prova och smaka för smaken förändras med åren. Alternativt att du tar mer smör på smörgåsarna för att få i dig “fettet”. :)

   Hoppas du är nöjd med svaret!
   Kram

 • http://www.sofiayit.blogg.se S

  Min första sjuka tanke som kommer upp är “dom har säkert inte ätit nått på hela dagen” =(

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp