Att motarbeta sig själv

May 8th, 2012

När man antar kampen mot ett friskare liv så börjar arbetet. Under arbetets gång kommer man att göra framsteg, men i de framstegen döljer sig fortfarande ätstörningen. Den försöker hela tiden få dig att inte arbeta så bra. Man lurar sig själv många gånger och tror att man nästan är frisk helt plötsligt, men det är ätstörningen som ljuger.

Det går dåligt ibland, och det man kan göra är att ta nya tag och fortsätta i rätt riktning. GÅ INTE TILLBAKA! för då triggas ätstörningen ännu mer och det blir svårare att arbeta framåt igen.

Jag gav med ätstörningen idag.. Jag lurade mig själv..
Denna vecka arbetar jag inte aktivt för att bli frisk, denna vecka kämpar jag stenhårt för att inte falla tillbaka! 

Tags: , , , , ,

  • http://pavagned.blogspot.com Tua

    Bra skrivet! Det är klart, det kommer under tillfrisknadets gång inte att gå som på räls hela tiden. Men det tror jag är bra på många sätt också, man lär sig av kontrasterna. Desto mer man följer med ätstörningen, som du säger, desto jobbigare blir det eftersom.. Men lite motgångar, det får man ha. Bara det inte blir för mycket och man lyckas inse sina misstag i tid! Så att det inte blir två steg tillbaka och ett steg fram, utan två steg fram och ett minilitet tillbaka.. :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp