Att tänka på kring julmaten

December 15th, 2014

Nu börjar vi närma oss högtidernas högtider (julafton och nyår). Det kan för många upplevas väldigt ångestfullt med all mat/drickande som kan bjudas på, så till er tänkte jag dela med mig av dessa riktlinjer som jag fått ifrån SCÄ. Hoppas att kan underlätta en aning och vara ett stöd för att kunna njuta av högtidsfirandet. :)

IMG_3432red

Tags: , , , , , , , , ,

  • Http://emmakristinas.se

    Vilken toppen spark i baken jag fick av dessa riktlinjer! Det hjälper nog väldigt många andra också på traven! Jag tänkte fråga om jag fick låna bilden till min blogg, för att såklart länka till din :-) Kram

    • soelas

      Kul att höra! Javisst, kör på!

  • Pingback: I Choose Life | Soelas.se()

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp