Att utmana sig själv med det goda

March 19th, 2012

Igår räknade jag till mycket kalorier. Runt 1800..

IDAG strävar jag efter samma! Tidigare hade jag fått panikångest av tanken, men en gång gjort nästa gång lättare. Även om jag lurar mig själv och “räknade fel” igår så tror jag på det. (En skada jag fått av Ana, jag tror stenhårt på siffrorna jag ser – fast jag vet att det kan omöjligt stämma)

Paj – det ska nog vara energirikt så Ana skriker. Men Soelas tycker det är godare och “mmmhmm-ar” mycket högre!

Första upplägget – jag tog lite mer sen.. några gånger

 

1 bit fetaost paj + 1 bit kyckling paj


Tags: , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp