Back on track and happier than ever!

July 16th, 2013

Jag är så glad. Glad över att jag tog mig till förnuft. Förnuft och trotsade skadan. Trotsade skadan och drog iväg för att köra partner stunt.

Det går snabbt att glömma hur lycklig man kan bli av någonting. Tiden försvinner iväg och det blir svårt att minnas känslan. Men det går ännu snabbare att bli påmind genom att återuppta det som gett en glädje förut. En del intressen bleknar med tiden, men passionen lever kvar. Så glöm inte vad som gör dig lycklig, sluta inte vara passionerad. Passion är något fantastiskt fint och det är där man hämtar sin energi och lycka!

stunt2

Cheerleadingen är min passion. Den ger mig lycka. Där hämtar jag den mesta energin. Där är jag fri. Där får jag flyga!

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp