Back on track soon

April 23rd, 2013

Som ni kanske har märkt så har bloggen inte uppdaterats de senaste dagarna. För er som följer mig här men inte på min instagram eller twitter så vill jag meddela anledningen för detta. Min dator lade helt enkelt av i helgen och jag har nu investerat i en ny sådan, aningen bättre men även mer förvirrande dator. Så fort jag har fått grepp om denna så kommer bloggen att fortsätta i liknande spår som innan. Det finns massor att skriva om! Jag har fått fina frågor och kommentarer som ska besvaras samt händer det en del spännande i mitt liv som jag vill uppdatera er om.

Tillsammans tar vi oss framåt på vägen. Inom kort kommer denna blogg fortsätta att rulla. :)

Tack för ert överseende!

Tags: , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp