Bakslag i glassfrossa

September 6th, 2012

Sitter här och alla tankar får mig att vilja göra ett bakslag.

 • Jag längtar tillbaka till studentresan, då jag var mager
 • Jag skulle känna mig finare om jag blev magrare
 • Jag saknar känslan av konstant hunger

Sjuka tankar va? 

Sedan slutade det med att jag tog en glass till kvällsmål.. sen var det så gott så jag tog en till. Mohahaha!

Lidl glassen <3

Tags: , , , , , , ,

 • http://pavagned.blogspot.com Tua

  Åh… försök, försök att tänka på allt det där negativa som magerheten också förde med sig! Var du lycklig, på riktigt då? Du skulle inte kunna fortsätta med studierna utan allt skulle bara kretsa kring magerheten. Det håller inte.. :( Tänk på alla gånger du kände enorm ångest för något pyttelitet du åt, alla tankar på att det du egentligen gör är fel.. nej, det är ingenting att sträva emot! Så fortsätta kämpa, ät glass! Njut av livet! 😀 Som frisk! 😀 <3

 • http://Www.sofiayit.blogg.se S

  Hur försöker du tänka när du får såna tankar? Jag har mycket sånt men vet inte hur jag ska hantera det?:(

  Kram och kämpa på
  Du är grym

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp