Balans och energi

May 18th, 2013

Som uppföljning på föregående inägg vill jag dela några relevanta tankar med er.

Oron må dyka upp. Ätstörningen må locka en tillbaka ibland. Alltid kan man inte må bra. Ibland tar tankarna över. Ibland orkar man inte kämpa. Men sedan slår vettet till en. Sedan kommer man tillbaka till livet. Och där inser man att en balans i allt är värt att sträva efter. Inget är bra i för små eller för stora mängder.

Periodsvis klarar vi av mycket. Periodsvis klarar vi av för lite. Men i längden behöver vi balansen. Balansen som gör att vi orkar ta oss genom livet. Balansen som gör att vi kan njuta av vår väg genom livet.

Kroppen sköter balansen ganska bra. Den säger till när den är trött, rastlös, hungrig, mätt, uttråkad eller stressad. Sedan är det upp till oss själva att vara medveten om dessa signaler och att lyssna på dem.

Jag tränar väldigt mycket dessa dagar. Det är klart att jag blir hungrig. Det är klart att jag ska äta ordentligt. Äter jag ordentligt får jag inte lika stort sug efter sötsakerna som ätstörningen fruktar att äta för mycket av. Sedan är det även klart att om jag är sugen på lite sötsaker så ska det ätas också! 

Just nu är det en energikrävande period. Detta klarar jag, för sedan ska jag ta mig ett SOMMARLOV!

Tags: , , , , , , , ,

  • Frida

    Kämpa på tjejen!!
    Tränar du varje dag nu? Ta de varsamt..kram

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp