Bästa frullen!

August 19th, 2014

De första dagarna här i Thailand tillbringas på ett hotell utan frukost. Detta innebär att vi själva får bege oss ut på jakt efter en bra frukost i den lilla staden Trat. Första morgonen blev det grillspett och vattenmelon till frukost.. inget fel med det, men det kanske inte är riktigt vad man vill äta till frukost. Sedan lyckades vi finna oss ett Guest House i närheten som serverade frukost, och det visade sig vara perfekt! Där är vi stammisar numera.

??????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Jag tror inte att jag druckit sådan god cappuccino någon gång i mitt liv! Den var helt underbart god. Denna optimala frukost för ca 15 kr – VÄRT!

Tags: , , , , , , , , , ,

 • Pannianna

  Wow .vilken vacker cappuccino dessutom! Var det typ karamellsås där uppe?

  • soelas

   Visst ser den läcker ut?! Och den smakade ju fantastiskt också. Jag tror det var sirap på faktiskt. :)

 • Anonym

  Hej! Är intresserad av att veta hur du äter under en träningsdag, hur mycket du äter innan, hur långt tid innan och hur du äter efter osv! Även hur mycket mer du fyller på och känner att din kropp behöver under en dag där du tränar tillskillnad från en vanlig dag?
  Kram!

  • soelas

   Hejsan! Ja, det är väldigt bra frågor du lyfter fram där. Tyvärr kan jag inte riktigt besvara dem nu eftersom det varierar. Jag har inget exakt “så ska jag äta innan/efter träning”. Oftast blir det proteinbars eller någon yoghurt. För det mesta försöker jag äta mat så fort som möjligt, och det är olika hur lång tid det kan ta, men iaf inom en timme.

   Det jag kan tänka mig skiljer sig från en dag jag tränar och inte kan vara att jag känner mig extra hungrig och äter något extra mellanmål eller tar en till portion mat. Mycket baseras på mina hunger/mättnadskänslor. Tränar jag blir jag oftast hungrigare och därmed äter mer. Annars har jag inget “bestämt” som jag ändrar på. :)

   Kram kram

 • Pingback: toronto payday loans()

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp