Bästa på länge

June 8th, 2012

Efter en grym kväll, på så många håll kan jag inte säga annat än att en rejäl frukost var behövligt. Kroppen skrek efter påfyllning!

Tror inte att jag har ätit en sådan stor frukost någonsin 😮 Gud, vad bra den var! kärlek till frukost <3 (ingen tvekan på att jag hade kunnat ätit mer ändå)

Yoghurt med olika flingor, nötter o russin. Äggröra och korvslantar. En macka med vitost och korv. <3

 

Dock måste jag bekänna att tankar kring vikten börjar smyga sig på. I natt drömde jag till och med om att jag hittade en våg, vägde mig, och hade gått ner ett halv kilo(!). Jag har verkligen ingen aning om hur jag ligger till. Jag räknar ju inte kalorierna heller så kan inte anta något, dessutom förbränner jag så mycket mer på semestern. Alkoholen är ju en riktig kaloribomb dessutom! Men det konstiga är att det känns faktiskt inte som om jag har gått upp så mycket.

 

Tags: , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp