BEACH-BODY NÄSTA!

April 26th, 2012

STUDENTRESA = BOOKAAD! 😀

Superduper taggad!

Jag och pojkvännen på ett ¤¤¤+ – hotell med halvpension dvs. frukost och middagsbuffé. Det kommer bli riktigt bra!
Våra vänner bor ca ½km ifrån oss, så vi kommer kunna festa med dem sedan dra oss hemåt när vi får nog ^^ tihi
MITT på stranden dessutom!

Detta motiverar mig som bara den! Jag måste verkligen vara friskare än nu för att dra iväg själv utomlands. Det känns tryggt att vi har två måltider på hotellet i alla fall, och att min pojkvän är så förstående och hjälpsam när det gäller min anorexi, så jag vet att det kommer gå bra.
Nu måste jag bara träffa läkaren och kolla så att alla värden tillåter mig att flyga, samt kolla med sjukförsäkringarna. :/

Annars känner jag verkligen ett måste nu att lägga på mig lite. Jag vill vara så snygg på stranden som jag KAN vara också. Då är det inte ett benrangel som gäller, lite mer kurvor vore susen! Jag får påminna mig själv dessa veckor om att jag vill jag gå upp tills dess. Det är så lätt att glömma bort motivationen.

Tags: , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp