Bearbetning på bloggen

May 10th, 2012

“jag har precis hittat till din blogg och skulle vilja läsa lite ur arkivet, men det går inte att trycka på ”older posts”?”
– e

Tusen tack för observationen! Detta ska jag självklart fixa till.

Nu har jag lagt till en kalender och arkiv på sidan så att man förhoppningsvis kan gå tillbaka där och läsa äldre inlägg.

För att fixa problemet kommer jag vara tvungen att lägga ner bloggen under tiden. Detta kan vara i förhoppningsvis endast en dag. Jag inriktar mig så länge på helgen. Så var beredda om min blogg helt plötsligt försvinner, men återkom nästa dygn, för då bör jag vara i full rulle igen 😉

Jag vill ju självklart att man ska kunna läsa tidigare inlägg i min blogg, jätte kul att det finns intresse! Dock känns det trist att behöva frysa bloggandet i ett dygn, men förhoppningsvis är det värt det.

D.v.s någon gång under helgen kommer min blogg läggas ned i några timmar. Glöm inte bort att det endast är tillfälligt!

Tags: , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp