Behandling på nytt, men friskare än någonsin

March 15th, 2013

Idag ska jag åka på behandlingsmöte igen. Nu ska jag börja träffa min nya (och egentligen första) behandlare. Planen är att ses en gång varje vecka nu i vår. Det känns lite konstigt bara eftersom jag inte känner mig så sjuk längre.

Det blir spännande att se vad vågen visar, faktiskt. På senare tid har jag kunnat hålla mig ifrån lockelsen att väga mig så fort jag får syn på en våg. Det spelar inte lika stor roll längre. Egentligen vill jag inte tala om vikt som siffror, men vid en viss vikt (BMI 18) har jag lovat mig själv att köpa en ny navelpiercing (äkta) om jag kommer över. Det är lite skrämmande om jag nåt dit nu, men samtidigt ett lättnad för att det vore ett bevis på att Anorexin försvinner mer och mer.

Ju mer jag tänker på vikten, desto mer börjar jag noja mig. Ju mindre jag tänker på ätstörningen, desto friskare känner jag mig!

En stor tallrik med olika yoghurts, en banan, fruktmüsli och allbran. (+ kanel och te)

En stor tallrik med olika yoghurts, en banan, fruktmüsli och allbran. (+ kanel och te)

Frukost!

Frukost!

 • Mikis – mikis.webblogg.se

  Åh, jag har inte vägt mig sen i mitten av januari… Känner mig inte redo, vill inte riskera att låta mig påverkas negativt av siffrorna och inte våga fortsätta i samma riktning. Men det låter himla bra med navelpiercingsbelöningen! :) Hoppas du når dit och får unna dig den! Kramis!

  • soelas

   Det är riktigt smart!
   Siffrorna säger inte hur bra vi mår, de säger snarare hur mycket ångest vi kommer att få.
   Tackar, jag tror att jag ska sätta det som mål!
   Kramar

 • Pingback: I Choose Life | Soelas.se()

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp