Beniga ryggen

June 11th, 2012

Jag failade.

Kom hem i morse vid 3-tiden.. Sömnig som man var, efter en tupplur i bilen hem från Arlanda så lyckades jag halvt slå ihjäl mig. Det första jag gör när jag kommer innanför dörren är att halka ned för hela trappen (!) Det var svanskotan/korsryggen som fick ta smällen. Jag studsade typ upp igen! Trodde seriöst för en sekund att jag bröt av något och skulle bli tvungen att åka in på sjuk huset. Om man ändå hade haft lite mera skydd där bak, om man haft lite starkare skelett så hade det nog blivit en lindrigare smäll. 

Turligt nog lyckades jag resa mig upp och vanka mig in till sängen. Ont hade jag, så först tvekade jag på att jag någonsin skulle kunna somna. Man är väl rätt så smärttålig egentligen så jag lyckades få lite sömn i natt ändå.

Idag vandrar man runt som en anka! Gör ont att sätta sig, resa sig, stå, gå.. you name it. Jag tror inte att det blivit någon allvarligare skada i alla fall, för svanskotan brukar man kunna ha ont i ett bra tag efter man har slagit. Jag får avvakta några dagar och hoppas att jag kan gå normalt tills på fredag (studenten). Så idag blir det bara att ta det lugnt – så mycket mer klarar inte min kropp av att göra heller, haha. Jag har i alla fall lyckats packa upp väskorna.

Tags:

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp