Beroende av näringsdryck?

February 22nd, 2012

Idag hade jag bestämt mig för att äta tillräckligt mycket mat. Tillräckligt med mat så jag inte ska ta en näringsdryck. Nackdelen är att jag har blivit extremt sugen på ND! Jag typ längtar till att sätta mig i soffan framför tv:n och mumsa på fryst ND – som glass. Sjukt gott!

Dock vägde jag mig idag hos pojkvännen, och Ana fick för sig att jag har gått upp i vikt, och att det ska vara pga näringsdryckerna. Fast jag bara tagit 1 om dagen, och med den har jag kommit upp 1550kcal/dag. Vilket är ganska precis det jag behöver. Vilket innebär att jag omöjligt ska ha gått upp utav dem.

Men detta fick mig att börja se näringsdryckerna som något förbjudet. Jag ska äta riktigt med mat istället ju. Jag brukar ju säga att jag inte vill ha ND för att jag älskar mat! … men nu älskar jag ND istället? Kan liksom inte hålla mig för suget efter fryst näringsdryck, läskigt! Känns som att jag blivit beroende xO

Det är ju ur friskhetssynpunkt väldigt bra egentligen, men eftersom jag inte vågar äta dom “rätt”, dvs utöver tillräckligt matintag så är det inte bra. Satan. 

Tags: , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp