Blod ut – blod in

January 14th, 2013

Jag trodde inte att jag skulle få en sådan riklig period. Det är FÖRSTA på ett halvår! Det blev en riktig och jag kunde inte vara gladare över att mensen visar sig på riktigt. 😀

Den ska jag ta hand om. Jag äter mer nu, även om jag tänker att jag ska äta mindre. Även om tankarna säger att jag måste bli smalare så äter jag mer i slutändan. Det är ångestfullt, men jag orkar inte gå runt med hunger/sug i magen.

Vad passar bättre vid men än blodpudding?
inget, it’s the best!

Middag: 4 st lite tunnare skivor blodpudding, 2 msk lingonsylt, 2 msk keso och ½ riven morot.

Enligt mig finner jag att detta är en normalportion. Det motsvarar ca ½ köpt paket. Eftersom man har en del tillbehör till så brukar det mätta mig gott och väl. Idag blev jag inte lika mätt dock och fick ta ett äpple till… Min behandlare sa att 5 skivor vore en normalportion, det brukade hon äta i alla fall.

Tags: , , , , , , ,

 • Anonymous

  Hej!
  Väldigt bra blogg! :)

  Men jag måste få fråga dig då jag lätt får ångest efter måltider nu när jag följer matschemat, får du ofta ångest?

  Och hur hanterar du den då?

 • Anonymous

  Måste bara påminna dig (om du inte redan ve det) om hur BRA du är och hur skönt det är att se en tjej som inte bara pratar utan gör också. Samtidigt som du är ärlig med att det är tufft och känns jobbigt emellanåt. Hoppas och tror du kommer ända in i mål, gärna snart. Har sett att du har funderingar kring behandling och sånt och en tanke; “man vet vad man har och inte vad man får” så om du trivs med den du har så kanske ett alternativ kan vara att se om ni kan ses tätare. Eller över telefon eller nåt. Kan ta tid att bygga upp kontakt med en ny.
  En sista liten smårolig sak, mitt bland alla dina klokheter så fastnar jag på en mening om din frukost där du skrev att du ätit TVÅ (med stora bokstäver) smörgåsar. Genast går min dumma hjärna igång för det gör ju jag varje dag. Haha, snacka om att knäppa tankarna letar efter grejer att fundera över. Säger mer om hur störd jag är än någonting annat. Sorry, en liten observation bara 😛
  Keep going girl, you rock! :)

  • http://Soelas.se Soelas

   Sånna här kommentarer kan man inte få för lite av 😀 TACK
   Det är smart som säger angående behandlingen, nackdelen är att det ligger på annan ort och det är svårt att få tiden att pendla. Jag missar föreläsningar och övningar. Men håller helt med, att det känns dumt att börja om från början nu och man kanske inte ens trivs där.

   Hehe, ja, oroa dig inte. Jag åt två mackor till gröten/filen förut i perioder också. Oftast för att jag blivit så hungrig under natten. Nu äter jag oftast mer på kvällarna och är inte lika hungrig på morgonen. Men två mackor och en tallrik yoghurt/gröt är inte fel. 😀
   Tack för observationen! 😉 Kram

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp