BMI 17 försvann den – 15,5 och den kom tillbaka!

July 29th, 2012

Mensen! Jag fick en till period! Wiho! Konstigt hur glad man kan bli över att få mens. Men jag måste väl bara älska min kropp egentligen.

Eftersom jag hade gått ned ett kilo sedan förra perioden så trodde jag inte att den skulle komma tillbaka nu, men det gjorde den och jag tror att den har kommit för att stanna också. 😀

Det är mysko det där med mensen och vikten. När jag gick under 44 kg så upphörde den helt. När jag gått upp till cirka 39 kg så kom den tillbaka. Jag tror inte att den är så viktrelaterad egentligen då. Det måste vara så att när jag vägde 44 så åt jag ju helt enkelt för lite, då svalt kroppen. Den fick inte tillräckligt med näring samtidigt som man tränade dessutom. Nu när jag äter regelbundet och varierat så måste kroppen känna att den får det den behöver. Funktionerna som den tidigare prioriterat bort kan nu sättas igång igen, tack vare att jag äter så pass bra.

Bevisligen behöver man inte komma upp till normalvikt för att få mens. Kroppen kan må bra ändå? 

Tags: , , , ,

 • http://www.sofiayit.blogg.se S

  Hej! helt sjukt! jag drömde att jag träffade dig i natt! =S Kul att mensen verkar regelbunden! =)

  • http://Soelas.se Soelas

   Men va? Vad kul haha 😀

 • http://addictedtorunning.blogg.se Em

  Återigen – din blogg är bäst!! :) vad har du för bmi nu? kram

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp