Borta bra men hemma bäst.

February 15th, 2012

Jag bjöd L på en alla hjärtansdag-middag igår.
Ana gör det nog svårare att äta ute.. även om jag var inställd på att äta bra, för det är ganska normala portioner man får egentligen så ville hon ha det nyttigaste. Grekisk souvlaki det var dock tydligen fläskfilé .. Det var fetaost salladen som jag ville ha.
(åt en bit fläskfilé, inte vitlöksbröd[ush])

Grekisk souvlaki

På kvällen blev jag snabbt hungrig och när jag började räkna på det så insåg jag att det blev alldeles för lite ju!

Till kvällen provade jag jordgubb. Den var god att dricka faktiskt.. MEN RIKTIG GOD SOM GLASS! 😀 En riktigt god jordgubbsglass blev det! mmm! rekomenderas

Men det var inte tillräckligt heller… låg vaken 12-03 och Ana hade ett grepp om mig. Jag vågade inte säga till L om att jag behövde äta – det klarade jag inte.. Men till sist orkade jag inte må dålig längre. Hon gick upp och åt en knäckebrödsmacka med ost.. och då kändes det som att jag skulle kunna ätit en hel limpa! x) Blev en halv lingongrova till med ost.

Jag måste friskna till nu. Vill kunna sova hos pojkvännen utan att sätta honom i en jobbig situation, som gör det ännu jobbigare för mig att hantera allt. Jag måste sluta vara rädd för att stoppa i mig en massa!

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp