Borta eller hemma bäst?

April 7th, 2012

Jag önskar att hemma var bäst.

Det spelar ingen roll vad, om ni menar illa eller inte, utan det är ATT ni säger något.
Det som är framsteg i mina ögon är något i mängden i era. Det som är bra i era ögon existerar inte för mig.

När man utmanar sig med två mackor (exclusive gröten, äppelmos och teet som vanligt) och ett glas juice. Då vill man inte få kritik/tillfrågad varför man inte har mjölk till gröten. “Har du aldrig det, ush vad äckligt”.
-Jo, jag har haft det varje dag de senaste veckorna, du vet ju inte en skit..
“berätta för mig då!”
Fattar ju inte!.. jag hade tänkt ta mjölk, men det fanns ingen uppe så orkade inte hämta ^^

Nu åker jag bort. skönt att slippa det jobbiga hemma, men jag vet att det är så mycket annat som blir jobbigt när man är borta.

Frukost med gröt, två mackor

Tags: , , , , ,

 • flickanochavet

  som att lite mjölk skulle spela så stor roll då. Kanske man inte gillar mjölk med gröten? Smaken är ju som baken, vissa älskar gröt med mjölk, jag är inte en av dem, det ger inte någon rätt att kritisera en.

  Sen kan det gå åt andra hållet också. Salta kex doppade i vispgrädde är det bästa som finns, typ, förstår inte att det typ inte finns nån i hela världen utom mej som tycker det. Det ger mig inte rätt att kritisera dem för det.

  Men man ska väl vara “vanlig”. Inte avvika rån normen. Inte äta vispgrädde med salta kex, äta gröt med mjölk, inte med enbart kanel eller kardemumma, bara för att man tycker det är sjukt gott. Nej, man ska tydligen äta det man inte gillar, bara för att det är normalt.

  • http://Soelas.se Soelas

   Precis. Men dom förutsätter att det är ett sjukligt beteénde kanske?

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp