Bota ångesten med vila

November 30th, 2012

När allting börjar kännas jobbigt och det minsta lilla orsakar ångest, då är det inte världen som håller på att gå under utan det som behövs är lite vila. En stund ifrån tankarna, en stund ifrån livet, ett ögonblick med annat fokus och en tid med sig själv. Våga glömma, våga drömma, återhämta dig och vakna en ny dag redo att ta nya tag.

Idag har jag ångest, men inte ångest över maten. Jag har ångest över att jag krånglat så förbaskat när jag skulle beställa cheerskor, och nu när de äntligen kom så var storleken för stor. Jag har en enorm ångest över att jag beställde fel skostorlek(!). Med lite eftertanke inser jag att jag faktiskt suttit kvar på skolan till middagstid de senaste tre dagarna, i morse började jag kl 08:00 och kom hem 19:00. Kanske beror den överdrivna ångesten på trötthet? Kanske berodde ångesten av anorexin på trötthet ibland också. Man mår bättre när man är utvilad och håller en bra kost. Man tänker bättre när man mår bra och “små saker” blir inte en lika stor börda.

Tags: , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp