Cheeseburgare – inte mer än en macka

October 14th, 2012

Det var över ett år sedan som jag åt en cheeseburgare från McDonald’s.

I julas förra året försökte farsan “tvinga” mig att äta en cheeseburgare när vi var i Thailand. Det var inte förrän jag satt med en hamburgare i hand som jag verkligen insåg hur jäkla omöjligt det var. Det var katastrof!  Ost, så mycket bröd(!), flötig dressing.. paniken steg och tårarna brände. Varför så rädd för en liten hamburgare? Det är knappast så att jag skulle väga ett gram mer idag om jag skulle ha ätit den där hamburgaren.

Min middag idag blev alltså en cheeseburgare och en påse minimorötter ifrån McDonald’s på t-banan. Vilket skämt! En cheeseburgare – det är fan ingenting. Det är som ett litet mellanmål, det är som en macka. Inte ens särskilt god heller egentligen. Vad onödigt att gå runt med en rädsla för en sån ynkig sak. Tänk vilka toktankar anorexin kan sätta  huvudet på en.

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp