Dag 1

February 27th, 2012

ANA ÄR TOKIG!

Vi blev en grupp på fem tjejer och det har varit kul och tryggt tillsammans. Vi har alla kunnat öppnat upp oss och jag tycker det är jätte intressant att höra deras situation, då vi har lite olika typer av ätstörningar. En jätte härlig grupp!

Mellanmålet gick bra: macka med smör och pålägg + dricka(te,kaffe,juice). Jag valde ett knäckebröd med skinka. Svårt att veta hur mycket smör var lagomt, jag tog så lite jag kunde utan att någon skulle reagera.

Lunchen var sååååå jobbig! Det går inte sätta ord på vilken panik Ana fick och skrek inom mig. Men vi hade bestämt att man ska inte prata dåligt, och alla SKA äta upp och samtidigt. Jag som trott att jag ätit relativt normalstora portioner ändå. Denna var dubbelt så stor! Jag blev riktigt mätt efter halva. Vi fick kyckling-spenatgryta med ris och ärtor + knäckebröd med smör och en kiwi. Det var gott, men jag lovar att grytan var gjord på fetaste grädden. Tallriken kändes nästan överfylld också. typ halva med ris, halva med gryta plus ovanpå riset och ett litet hörn med ärtor.

Alla ana-tankar kom. Ångest, kompensation, panik och man kände verkligen att man har en sjukdom inom sig. Men jag var inte ensam..

Eftermiddags-målet bestod utav macka med smör, pålägg och dricka. Jag hade inte hunnit bli hungrig men det gick ner ändå.

Dagen har egentligen varit riktigt trevlig och det kändes som att vi skulle kunna utbyta tankar i evigheter x) .. får se hur man klarar av resten av kvällen.

Tags: , , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp