Dags för framsteg

September 22nd, 2012

Börjar ni på att tröttna på att jag inte visar några framsteg?

Här ska ni få höra vad jag klarade av att göra:

Jag åt ett HELT rör center! Utöver kvällsmålet.. 500kcal.

En tanke sa “Hetsätning? kan du inte sluta? fyfan, kalorier, imorgon måste du träna, annars går du upp i vikt och blir fet”. En annan tanke sa “Det där behövde du, du har förmodligen ätit för lite. Dags att fylla på”.

Nu ska jag vara smart och välja vilken tanke jag ska lyssna på. Jag lyssnar på den som leder mig framåt. Den tanke som kan ge mig livet jag alltid drömt om. Det liv som jag kan få nu, bara jag gör rätt val. Rätt val: jobba för att bli frisk från anorexin!

Tags: , , , , , , , , , ,

 • Peyej

  Tips: Lägg inte upp kaloriinnehållet.. det tror jag sätter sig fast mycket hos andra och när du kämpar för anorexi så glöm alla siffror både för din skull och dina läsare. Kan tänka mig att många ätstörda läser din blogg för att du vill bli frisk – KRAM! (hoppas du inte tar det här på fel sätt nu).

 • http://Www.sofiayit.blogg.se S

  Man tröttnar inte! Tröttnar mer på mig själv för jag inte är lika snabb;)du är grym! var den god?:) Kommer dom tankarn någonsin försvinna.. Har du lätt för att älta? Min utmaning idag blev pommesfrites.. Åt 12st! Inte ätit det på ja vet inte hur länge, januari kanske.. Och ångesten vill inte släppa.. Jag vet att 12at inte är nått.. Men ändå vill inte tanken försvinna?:/

 • http://Www.sofiayit.blogg.se S

  Mycket frågor nu kanske, men vet inte vart man ska vända sig ibland med alla tankar..

 • http://addictedtorunning.blogg.se Em

  fan vad duktig du är!! :) blir så glad av din blogg

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp