Dags för jobb

October 5th, 2012

Nu börjar det bli klart. Kontraktet är påskrivet och nu försöker de fixa uppdrag åt mig.

Jag ska jobba som “läxhjälp” för yngre elever. Det är 2h två gånger i veckan, vilket är mycket passande som extra jobb för studenter.

Det var en bra timing, för jag började på att bli uttråkad med mitt storstadsliv igen. Jag tror jag börjar få insikt om mitt grundläggande problem, något som kanske har varit en ledande faktor till ätstörnngen: Jag måste få kickar! Kickar av att det händer något, kickar av att jag får en utmaning, eller något nytt sker. Jag behöver förändringar.

Just förändringar brukar vara raka motsattsen till de flesta med en ätstörning. I många fall är det rutiner som är viktigt. Kanske är det något som är viktigt för ätstörningen? Men för att bli frisk, och kunna känna sig levande så behöver man förändringar i vardagen?

Jag vet att jag mår bra av förändringar. Och detta blir även en drivande kraft till att verka som förebild. Detta blir en ny utmaning i min vardag, spännande och levande. Jag tror att detta tar mig ytterligare ett steg mot friskheten. Ska jag klara av mitt liv framöver så finns det inte utrymme till att falla tillbaka. Nu måste man vara stark och hålla i sig. Hålla i sig hårt!

Tags: , , , , , , ,

  • http://Www.thejenna.blogg.se Jen

    Du har kommit långt och jag tvivlar inte en sekund på att du kommer nå dit du vill. Du tänker och resonerar helt rätt och är medveten, lyhörd och realistisk. Grymt fin också! :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp