Dejt med fransman och dubbel-kvällsmål

January 10th, 2013

Igår var jag på dejt. En tredje dejt tillsammans med en fransman. En fransman som fyller 27(!) om en månad. Han känns dock inte så gammal.

*Sexylady*

Han bjöd mig på en spansk Tapas restaurang vid St Eriksplan, Caliente hette den. Jag har faktiskt aldrig ätit Tapas tidigare, så det skulle bli spännande. Han sa att man kunde beställa in två eller tre tapas. Trots beslutångest så valde jag ut två styckna som lät spännande: Den ena visade sig mest vara sallad, till min besvikelse faktiskt, och den andra var endast 4 st tigerräkor. Konstigt nog så blev jag faktiskt mätt på dem ändå. (Ville jätte gärna ta bild, men kändes inte rätt att plocka fram kameran och fota mat på dejten)

Men några timmar senare.. 

Det blev TVÅ av mina favoritmackor: lingonvört med smör, kaviar, ost, gurka och örtsalt!

Så dåligt hade jag inte ätit innan? Jag var inte vrålhungrig på kvällen heller, men kände mig bara inte riktigt nöjd på en macka. Hellre att man går och lägger sig mätt och belåten än halvhungrig!

Tags: , , , , , , , ,

 • Malin

  Hej!
  Mitt namn är Malin, jag är 18 år och läser tredje året på omvårdnadsprogrammet. Nu är det dags för mig att sätta igång med mitt projektarbete som ska handla om just sjukdomen, anorexia nervosa. Mitt syfte med arbetet är att jag ska få en förståelse för hur det är att leva med sjukdomen, och jag har därför bland annat tänkt göra intervjuer med personer som drabbats.
  Jag undrar om du är intresserad av att ställa upp på en intervju med frågor om din sjukdom? Det kommer isåfall ske över mail och du får gärna välja att vara anonym om du vill.
  Om du är intresserad av att hjälpa mig med detta kan du maila till, [email protected].
  Hoppas vi hörs, och tack på förhand! :)

 • http://Www.sofiayit.blogg.se S

  Va roligt!:) jag gillat tapas! 2?! Inte konstigt att dyningen blev mätt, man ska ta 3-4st, vi brukar ja fyra!:)

  • http://Soelas.se Soelas

   Oj, jaha 4 per person alltså? Då håller jag med dig – inte konstigt. Tur att jag åt mer på kvällen då 😀

   • http://www.sofiayit.blogg.se S

    Ja fyra per person;)

 • http://www.invisibletears.blogg.se mathilda

  vad fin du är! <3

  • http://Soelas.se Soelas

   tack så mycket mathilda! 😀 <3

 • Magda

  Vad roligt med en nyare bild av dig! Superfin är du! Kram/trogen följare samt stort fan. :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp