Den sjuka träningen

May 15th, 2012

Jag har träningsförbud. Min behandlare tycker inte att jag ska motionera, inte ens promenader.

  • Vid BMI 17 fick jag förbud ifrån att delta på dansträningarna.
  • Vid BMI 16 blev jag avrådd ifrån att träna över huvudtaget. Jag fick sluta gymma/följa med morsan på friskis och svettis.
  • Vid BMI 14 fanns det inte en chans att min kropp skulle orka motionera.
  • Nu vid BMI 15 så tror jag att jag orkar mer än vad jag gör.. jag blir faktiskt helt slut!

Planen om att sticka ut på en joggingrunda idag är ett bevis på ätstörningens försök att yttra sig. Jag var faktiskt inställd på att “passa på” nu när man blir ensam hemma på förmiddagen och solen skiner. Som tur var så blev jag helt däckad efter frukosten! Min kropp orkade verkligen inte ut och motionera, vilket visade sanningen – att jag ska inte!

På ett sätt är jag därför tacksam över att min kropp sa ifrån.. 

Tags: , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp