Den turkiska maten

June 4th, 2012

Det har ryktats om att turkisk mat skall vara riktigt bra. Jag tänker inte säga att de har fel, för när det är bra kan jag tänka mig att det är riktigt bra. Men maten vi fick igår… den var ingen höjdare.

Jag ska inte klaga för mycket. Köttet och ”huvud”rätten i sig var det riktigt bra kvalité på. Jag smakade ALLA sallader som fanns på buffén och alla förutom en gav mig kväljningar. Smaken är väl som baken, men den där baken var motbjudande.

Det är i och för sig bra att det var en huvudrätt och en sallad som jag gillade, för då kan jag slippa ”smaka lite av allt” som jag annars vill. Då får jag det lite lättare för mig. Dessutom lät det som att det blir olika maträtter varje dag, vilket det inte brukar vara på bufféerna. Awesome!

Ganska bra att jag inte vet vad det är egentligen – slipper kcal-kontrollen

FRUKTEN gjorde sig riktigt bra som efterrätt. Vattenmelon<3

Tags: ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp