Det är lätt att glömma – sluta aldrig drömma!

April 3rd, 2013

Igår kväll hamnade jag i en liten svacka. Deprimerad och kände hur livsmusten dunstade bort framför mina ögon. Jag greppade tag i ett anteckningsblock och började formulera mina oroliga tankar till välformulerade meningar. Men nedstämdheten ville inte lämna, sömnen ville inte komma och tviveln var oförskämt stor.

Som jag har skrivit i tidigare inlägg så får man bakslag ibland men “Det vänder“, man får “Undvika falla tillbaka” och “Ta en ny dag med nya tag“. För rätt som det är blir man påmind. Påmind om vad man lever för, påmind om varför sjukdomen inte är värd att leva med och påmind över att man faktiskt kan få känna lycka!

fb groupstunt

Meddelande från min coach

Att få vakna till detta i morse.. känslan.. lyckan.. värmen.. glädjen! Obeskrivligt! JAG SKA FÅ TOPPA I ETT GROUP STUNT! Jag dör av ren lycka! Nu fick jag bli påmind över vad jag lever för, varför sjukdomen inte är värd att ha och påmind över att man faktiskt kan känna lycka! 😀

 

 

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp