Det börjar falla på sin plats! :D

May 28th, 2012

Idag fick jag veta:

  1. Jag får MVG i biologi B (trots VG på sista provet)
  2. MVG i projektarbetet
  3. och MVG i Matte E!!

Det sistnämda gjorde min eftermiddag! IIIIIHiiih ! jag tjoar av glädje! Det innebär att jag slipper göra kursprovet på torsdag. Ni ska bara veta vilken ENORM lättnad det är 😀 Jag var helt säker på att jag skulle behöva göra det, eftersom jag trots allt fått VG på två av tre prov. Men turligt nog så kollade läraren på helheten och det var rätt gjort. Nu känner jag mig mycket lugnare och nöjd över hur jag kämpat på med mina betyg trots ätstörningen. 😀

Det var bara att åka hem och ladda om – med en äggmacka – mums! Och sedan ta nya tag inför morgondagens kursprov i fysik B. DET blir INTE kul…

Lingongrova special, smör, gurka, paprika, ägg, kaviar och örstalt spicy <3 omnom

Tags: , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp