Det börjar fördelas?

June 10th, 2012

Jag har läst att när man först börjar äta riktigt och kanske gå upp lite så känns det som att allt sätter sig på ett ställe: magen. Men att efter några veckor så börjar det fördela sig över kroppen. Det syns mest på magen först eftersom den blir lite uppsvälld. Men sedan blir magen smal igen och kroppen börjar forma sig som den vill.

Jag känner mig snyggare nu än innan resan. Jag tycker verkligen att rumpan har blivit större. Jag upplever att brösten har börjat få form igen också. Det är svårt att släppa tanken om att jag har garanterat gått upp i vikt , så jag försöker se det positiva. Jag blir snyggare.

Jag frågade min pojkvän ärligt om han märkt någon skillnad, men han tyckte inte det. Jag hoppas han faktiskt svarade ärligt. Han hade en teori om att de 2½ kilona som jag har gått upp de senaste månaderna kanske börjar fördela sig nu, så att jag upplever att jag lagt på mig under resan. Jag längtar att komma hem och FÅ VETA hur mycket.

Benen sticker inte ut lika mycket - Jag är snyggare! ;)

Förmodligen så har denna studentresa varit jätte bra för mitt tillfrisknande. Den har varit bra på de flesta håll annars också 😉

 

Tags: , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp