Det går bra nu

March 11th, 2012

Jag tycker att jag klarade gårdagen med bravur!

Visst kanske jag inte maxade kvällsmålen, men vilket jättehopp jag gjort ändå. Och ångesten vad inte så himla stor heller egentligen.

Idag är en till dag, och jag känner redan hur jag kan släppa kontrollen lite. Jag bryr mig inte lika mycket om kalorierna, då jag känner att jag inte ska försöka hålla dom nere. Det är helt fantastiskt att slippa tänka lika mycket på vad som ger minst energi. Nu ska jag ju hålla mig uppe, så då kan man ta det man vill ha. – självklart har inte alla tankar försvunnit. Men man märker att de inte betyder lika mycket.

Jag blev inte mätt på frukosten först, så tog ett ägg efteråt och självklart kommer tanken om man ätit för mycket. Men jag VET att det hade jag verkligen inte gjort! Har även beslutat mig att försöka köra på gröt varje morgon, sen får jag variera macka. Det kommer nog underlätta att ha samma, har jag insett nu..

Ett annat framsteg jag känt av: Jag tycker helt plötsligt att det är en skön känsla att bli mätt! Jag blir nästan inte mätt nu fast jag äter normalt, jag skulle få plats med mer i magen till och med ^^ hehe – därför är det viktigt att inte börja äta MER än normalt nu. Detta ska inte övergå till någon hetsätningscykel, med ätande och ångest.

Nu går det bra, jag längtar till varje måltid.

Tags: , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp