Det kallas att övervinna rädslan och följa viljan

February 2nd, 2012

Plötsligt hände det!.. Jag satt på bussen hemåt som for förbi McDonald’s, då ett konstigt och lite främmande sug smög sig på mig. Jag blev hungrig på en donken-burgare!

Det var nu rädslan attackerade en. Vad händer? Ska inte jag vara sjuk? Om jag skulle äta en hamburgare nu, mellan mellis och middag, skulle jag vara frisk då?.. nej det skulle jag ju inte vara. Det jag upplevde var en normal känsla, ett sug efter något gott och matigt. Skulle jag tillåta mig att äta det skulle jag inte vara av med sjukdomen. Jag skulle helt enkelt besegrat ett hinder i min väg till friheten.

Nu råkade det vara så att jag satt på en buss som for förbi och hade ingen möjlighet att inskaffa en hamburgare. Men om jag hade haft möjligheten.. hade jag gjort det?

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp