Det krävdes 16 poäng för att bli godkänd..

March 13th, 2013

Idag kom resultatet från Algebratentamen som jag skrev i måndags. I måndags då jag hade två timmar på mig att försöka bli godkänd för att sedan bege mig mot dans-audition.

Föräldrar förstår mer än vad man tror. Jag hade förväntat mig en annan respons från min pappa angående måndagens prestationer, än den jag fick.

Tidigare var ambitionerna att prestera bäst i det du gjorde. Jag är glad att du nu prioriterar att kunna göra mer istället.

Man behöver inte vara bäst i allt, det går inte! Vem ska man bevisa det för? Är det inte bättre att lita på att man kan det man gör och man gör det man kan. Bättre än så är det ingen som kommer att kräva av en. Sikta mot att göra det som behövs, det som orkar med och viktigast av allt: gör det du vill!

Jag hade två timmar på mig att samla ihop 5 mer poäng på tentan…

tenamenJag har aldrig i hela mitt liv varit så lycklig över ett GODKÄNT betyg! Det finns ingen ångest, det finns bara lättnad. Ingen ångest över att jag drog tre timmar tidigare från tentan och ingen ångest över att jag inte fick ett högre betyg. Jag känner bara lättnad och lycka! Jag gjorde det jag ville och jag lyckades! 😀

 

 

Tags: , , , , , , , , , ,

  • http://www.sofiayit.blogg.se/ Sofia

    grattis! =) va kul!

  • Ottilia

    GRATTIS!

  • mallan

    Men åh vad kul, grattis fina du! ♥

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp