Det smaka grönt

June 2nd, 2012

Dagens mellanmål enligt förslagen på listan: en mjuk macka, smör, ½ skivad avokado, 2 dl mjölk/juice

Jag har nästan aldrig ätit avokado faktiskt, så jag hade bett morsan köpa hem det så jag kunde få prova. Med höga förväntningar gjorde jag i ordning min avokadomacka… första tuggan.. blääää, det smaka grönt! typ gräs.. smaklöst, äckligt, ush. Det vill jag inte rekommendera. Jag fick helt enkelt skrapa bort avokadon och kleta på ett lager med messmör istället- om nom nom 😀

Mellis betyg: F

Tags: , ,

  • http://www.sofiayit.blogg.se S

    Nä fy jag gillar inte heller advokado! =P
    har försökt flera gånger men det går inte, kryddat och allt, men nää:P

    • http://Soelas.se Soelas

      YES, jag är inte själv om det då 😉 Trodde att jag åt den på fel sätt eller så.. men bevisligen är det ingen höjdare.

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp